La meva foto
MARTA JIMÉNEZ CERDANYA Què fa la música en nosaltres? Què vol dir aprendre música? Quan comença aquest procés? Com es produeix?
Investigo diferents aspectes de la 'pedagogia musical' # Com es pot aprendre música implicant de manera global tota la persona (moviment, sensacions auditives i més) # El cant com base natural de l’expressió musical # Com ajudem a desenvolupar l'audició, l'afinació i la comprensió de la música # Com ens parla la música de manera individual, què ens vincula de manera emocional a la música i com es pot desenvolupar aquest vincle # La importància de la improvisació en l’aprenentatge musical. Com aprenem a partir de la manipulació dels elements musicals

diumenge, 19 de setembre del 2021


El dimarts 28 i el dimecres 29 de setembre podeu participar als tallers gratuïts d'introducció a l'activitat MÚSICA EN FAMÍLIA 0-3 de l'escola municipal de música Victòria dels Àngels de Sant Cugat.

Els tallers s'ofereixen dins de la programació del festival Petits Camaleons i les inscripcions es fan a través del Festival i els seus canals.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada