La meva foto
MARTA JIMÉNEZ CERDANYA Què fa la música en nosaltres? Què vol dir aprendre música? Quan comença aquest procés? Com es produeix?
Investigo diferents aspectes de la 'pedagogia musical' # Com es pot aprendre música implicant de manera global tota la persona (moviment, sensacions auditives i més) # El cant com base natural de l’expressió musical # Com ajudem a desenvolupar l'audició, l'afinació i la comprensió de la música # Com ens parla la música de manera individual, què ens vincula de manera emocional a la música i com es pot desenvolupar aquest vincle # La importància de la improvisació en l’aprenentatge musical. Com aprenem a partir de la manipulació dels elements musicals

dissabte, 24 de novembre del 2012

ACTIVITAT MUSICAL FAMILIAR 2 desembre

Aquesta activitat és a l'escola municipal de música de Palau-solità i Plegamans i és gratuïta prèvia inscripció.
Us hi podeu apuntar enviant-me un missatge o deixant un comentari al blog, a baix, que també serveix si teniu consultes. A Palau es pot arribar amb Sagalés i des de la parada es caminen 10' de pujada fins al Castell.





dimecres, 21 de novembre del 2012

RECOMANACIÓ


HOLA FAMÍLIES,
Us faig arribar una recomanació de concert per gaudir en família, nens petits benvinguts. Abaix us poso l'enllaç. Si voleu, podem organitzar una sortida junts. S'ha de reservar al mail i pagar una petita contribució.
L'espai és petit i permet gaudir de la música des de molt aprop. El repertori també és atractiu, cançons catalanes en arranjaments moderns i originals,  i peces instrumentals. També us recomano molt l'experiència d'escoltar i veure un psalteri des de tant aprop.

*****************************

Vols entrar en el Jardí màgic? Vols conèixer la primera casa que es va imaginar
Gaudí i escoltar com hi sona un instrument que té més de 3.000 anys?

Tens ganes de cantar? D'escoltar música de casa i de Nadal?

Els dies 6, 7, 27 i 28 de desembre
obrim l'estudi a la Casa Vicens, a Gràcia,
i us hi esperem a les 12h i a les 17h.

Nadal a La Casa Vicens

ArtJust
www.artjust.org · www.facebook.com/artjust

Música en directe
cada dijous a les 20h!

RESERVES
artjust.org@gmail.com
La Marina Albero i l’Anna Herrero
us esperen a la casa amb música i modernisme



http://www.artjust.org/?p=339